Despre noi

Furnizam muncitori calificati pentru toate industriile si domeniile

 

Contacteaza-ne

Calitate

Oferim clientilor si angajatilor nostri servicii superioare

Legaturi globale

Firma noastra ofera joburi in toate colturile lumii

Siguranta

Ronin iti ofera siguranta locului de munca mult cautat

Ronin Recruitment recruteaza personal calificat si necalificat pentru diferite domenii si industrii. Firma noastra alege doar persoanele cele mai potrivite posturilor disponibile, utilizeaza ultimele tehnologii si se mandreste cu experienta si reteaua vasta de clienti. Prestam servicii de calitate la nivel european si nu numai.

Societatea noastra raspunde rapid si promt nevoilor clientilor, dar si ale angajatilor. Experienta echipei noastre, se va cunoaste in calitatea serviciilor prestate. Clientii nostri vor dispune de personal serios si calificat, orientat spre rezultate.

Misiunea noastra este sa crestem constant calitatea fortei de munca la nivel global, si sa ne extindem si intarim pozitia noastra din domeniul serviciilor de recrutare. Relatiile noastre cu clientii, angajatii si furnizorii se bazeaza pe comunicare si intelegere. Doar astfel putem dezvolta afaceri pe stabile pe termen lung.

Firma noastra va furniza constant forta de munca competenta, alegand intodeauna cadidatii cei mai potriviti. Vom dezvolta astfel la nivel global parteneriate solide, cu personal bine calificat. Vom satisface nevoile de personal in cel mai scurt timp, si cu cele mai bune rezultate.